Restaurang Brasserie Regatta Hango

Brasserie Regatta

Brasserie Regatta - Öppet varje dag

Vi önskar dig varmt välkommen till Brasserie Regatta som befinner sig på hotellets förnyade innergård. Med Brasserie Regatta vill vi skapa ett klassiskt brasserie, där smakerna präglas av skandinaviskt hantverk. Maten och atmosfären på innergården för tankarna till Sydeuropa. 

Restaurangen lämpar sig utmärkt för privata tillställningar för upp till 60 personer, oavsett om det är ett lyckat möte eller ett oförglömligt bröllop som planeras!  På kvällarna rekommenderar vi bordsreservation. Välkommen!

************************

HÄNDER PÅ BRASSERIE

VI HAR KRÄFTOR PÅ BRASSERIE 
Välkommen på kräftskiva till Brasserie Regatta.

Kräftmeny
Portion flodkräftor (8st)
Kantarelltoast

Bärtrifle 

Meny pris  30€ + kräftor till dagens pris
Möjligt att beställa flera kräftportioner

Bordsreservationer
https://www.quandoo.fi/en/place/brasserie-regatta-51120
[email protected]
+358 (0)19 248 6491

Kräftsäsongen på Brasserie Regatta, bordsreservation och kräftbeställning bör göras 5 dagar innan.

BRASSERIES BARBECUE KVÄLLAR!
På Brasseries bakterrass är Big Green Egg träkolsgrillen het varje onsdag och fredag kl.17.30-22.00.

Gör er bordreservation i god tid.

GRILLMENY
Bourbon glaserad oxpicanha 31€ 
Grillad nypotatis och sparris

Regattas Grill burgare 23€ - Tastehanko erbjudande 14. och 15.6. 20€
Från Big Green Egg träkols-griIlen inhemsk oxbiff, cheddarost, knaperstekt pancetta, rökt majonnäs, marinerad rödlök, saltgurka, tomat och sallad. Som tillägg colesalw och french fries.

Hel grillad lokal fisk 26,50€
Örtsmör, sallad och nypotatis

Grillad halloumi sallad 18€
Sallad, hallonvinägrett och rostat bröd

Skärgårdsriddare från grillen 10€
Regattas jordgubbssylt och grädde

Välkommen!

*************************

Frukost - Brasserie Regatta serverar buffet-frukost varje dag. Frukost ingår alltid i rumspriset.

För övriga:
Vuxna €18
Barn €9 (12år eller yngre)

*************************

Lobby Baren erbjuder ett brett vinsortiment, öl samt både klassiska och moderna cocktails. 

*************************

Observera att hundar är välkomna endast i Lobby baren och på bakgårdens terass men inte i restaurangsalen, med undantag för ledarhundar. Hunden ska vara kopplad och inte störa de andra gästerna.

*************************

 

BRASSERIE REGATTAS NYA A LA CARTE-MENY

Köket är öppet må-lö 17.30-22.00 och sö 17.30-21.00

Sista beställningar 30min innan köket stänger.

 

FÖRRÄTTER

Oskalade räkor, citronaioli och rostat bröd 14€ / 22,50€

Havets delikatesser - kallrökt lax, glasmästar sill, rökta mujkor, rommousse, skärgårdsbröd och potatissallad 14€

Rökt rödbeta med mint-tahini sås 12€

Vitello tonnato med färska örter och kapris 14,50€

****

BRASSERIE SALLAD

Sallad med örtmarinerad höna och getost samt passionsfruktsdressing 20€

Sallad med parmaskinka och fikon, basilikadressing 20€

****

HUVUDRÄTTER

Färsk pasta med salviasmör och knaperstekt pancetta 19€

Rågmjölspanerad Lofoten torsk, timjan beurre blanc och nypotatis med vårlök 28,50€

Bourbon glaserad oxpicanha, potatis stekt i vitlökssmör och sparris 31€

Grillat halloumi-sparrisspett, fräsch jordgubbssallad och ingefärstzatziki 17€

Regattas burgare - Inhemsk oxbiff, knaperstekt pancetta, cheddarost, Dijonmajonnäs, marinerad rödlök, saltgurka, tomat och rucola 23€

Portobelloburgare - Getost, timjanmajonnäs, stekt spenat, marinerad rödlök, tomat och rucola 23€

serveras med fransk potatis eller batat

 

****

EFTERRÄTTER

Ingefäramarinerat päron, tjinuski med flingsalt och hemgjord glass 11€

Chokladkaka med hallon och vitchoklad 12€

Regattas glassportion, färska bär, vispgrädde och valfri sås 9,50€

 

**Vid allergier, vänligen kontakta personalen. Alla rätter fås som barnportion till halva priset.**

  Boka bord

Öppettider

Morgonmål 

Må - Fr

Lö - Sö

 

07:30-10:30

07:30-10:30

Lobby Bar

Må-Lö

 

10:00-23:00

10:00-22:00

Restaurang

Må-Lö

 

17:30-23:00

17:30-22.00

   

 

Köket stängs en timme tidigare.

Regatta Brasserie

Torggatan 2
10900 Hangö
+358 19 248 6491
[email protected]

Nyhetsbrev


You are now subscribed