Regatta Spa on ainutlaatuinen merenrannalla sijaitseva kylpylä joka sijaitsee 100m kävelymatkan päässä hotelllta. Kylpylä yhdistää Hangon satamakaupungin tunnelman ja ylellisen kylpylän monipuoliset palvelut elämykseksi, jolle ei löydy vertailukohtaa. Regatta SPA ympärivuotisiin palveluihin kuuluu korkealaatuisia kauneus- ja hyvinvointipalveluita sekä kuntoutus-, liikunta- ja urheiluvalmennusta. 

Regatta SPAssa on täysimittainen 25-metrinen uima-allas (+27°C), terapia-allas (+32°C) sekä monipuolinen saunaosasto, jota voi myös varata yksityis- ja yrityskäyttöön. 

Regatta Spassa asiakkaiden kauneus- ja hyvinvointipalvelusta vastaa arvostettu Babor, joka on avannut kylpylään Suomen ensimmäisen BABOR Signature SPA -kauneushoitolan. Maailman johtaviin kauneudenhoitoalan asiantuntijoihin kuuluva saksalainen Babor on tullut tunnetuksi kauneudenhoitotuotteistaan ja itse operoimistaan ylellisistä kauneushoitoloista ja kylpylöistä. Regatta SPA on Baborin ensimmäinen oma toimipiste Suomessa. 

Ravintola Solsidan

Regatta SPAn Ravintola Solsidan on tuoreiden ja raikkaiden raaka-aineiden koti, jossa pääset nauttimaan monipuolisista makuelämyksistä. Aulatiloissa voit virkistäytyä hoitojen lomassa smoothiella tai juhlistaa hetkeä kuohuviinillä. Ravintola Solsidanin aurinkoinen terassi palvelee niin lounaalla, illallisella tai erilaisissa juhlatilaisuuksissa.

Talvisaikaan Solsidan toimii tilausravintolana yksityistilaisuuksille, tiedustelut ja varaukset +358 (0) 50 509 9504  // [email protected]

Regatta SPA Café palvelee kylpylän aukioloaikojen puitteissa

Siirry Regatta SPAn -sivustolle tästä.