Regatta SPA on ainutlaatuinen merenrannalla sijaitseva kylpylä joka sijaitsee n.120m kävelymatkan päässä hotellilta erillisessä rakennuksessa.

Kylpylä yhdistää Hangon satamakaupungin tunnelman ja ylellisen kylpylän monipuoliset palvelut elämykseksi, jolle ei löydy vertailukohtaa. Regatta SPA ympärivuotisiin palveluihin kuuluu korkealaatuisia kauneus- ja hyvinvointipalveluita sekä kuntoutus-, liikunta- ja urheiluvalmennusta. 

Regatta SPAssa on täysimittainen 25-metrinen uima-allas (+27°C), terapia-allas (+32°C) sekä monipuolinen saunaosasto, jota voi varata myös yksityis- ja yrityskäyttöön. 

Regatta SPAssa asiakkaiden kauneus- ja hyvinvointipalvelusta vastaa arvostettu BABOR, joka on avannut kylpylään Suomen ensimmäisen BABOR Signature spa -kauneushoitolan. Maailman johtaviin kauneudenhoitoalan asiantuntijoihin kuuluva saksalainen BABOR on tullut tunnetuksi kauneudenhoitotuotteistaan ja itse operoimistaan ylellisistä kauneushoitoloista ja kylpylöistä. Regatta SPA on BABORin ensimmäinen oma toimipiste Suomessa.

Hotellivierailla on aina pääsy kylpylään. Kylpyläsisäänpääsy ei kuulu huonehintaan.

Hotellivieraat voivat ostaa kylpylälippuja hotellin vastaanotosta ja saavat pyyhkeen aina SPAsta. Sisäänpääsy on päiväkohtainen.

Kylpylä sijaitsee n.120metrin päässä hotellilta erillisessä rakennuksessa.

Aukioloajat ja muuta palveluista Regatta SPAn -sivustolla tästä.

Kesän ajan 1.6-31.8. Regatta SPAn allasosaston käyttöoikeus on varattu yksinomaan hotellivieraille sekä kylpylän osakkaille.

Kylpylä on avoinna kaikille käyttäjille 1.9-31.5 välisen ajan.