Regatta Spa on ainutlaatuinen merenrannalla sijaitseva kylpylä, joka yhdistää Hangon satamakaupungin tunnelman ja ylellisen kylpylän monipuoliset palvelut elämykseksi, jolle ei löydy vertailukohtaa. Regatta SPA ympärivuotisiin palveluihin kuuluu korkealaatuisia kauneus- ja hyvinvointipalveluita sekä kuntoutus-, liikunta- ja urheiluvalmennusta. 

Regatta SPAssa on täysimittainen 25-metrinen uima-allas (+27°C), terapia-allas (+32°C) sekä monipuolinen saunaosasto, jota voi myös varata yksityis- ja yrityskäyttöön. 

Regatta Spassa asiakkaiden kauneus- ja hyvinvointipalvelusta vastaa arvostettu Babor, joka on avannut kylpylään Suomen ensimmäisen BABOR Signature SPA -kauneushoitolan. Maailman johtaviin kauneudenhoitoalan asiantuntijoihin kuuluva saksalainen Babor on tullut tunnetuksi kauneudenhoitotuotteistaan ja itse operoimistaan ylellisistä kauneushoitoloista ja kylpylöistä. Regatta SPA on Baborin ensimmäinen oma toimipiste Suomessa. 

Regatta SPAn Ravintola Solsidan on tuoreiden ja raikkaiden raaka-aineiden koti, jossa pääset nauttimaan monipuolisista makuelämyksistä. Aulatiloissa voit virkistäytyä hoitojen lomassa smoothiella tai juhlistaa hetkeä kuohuviinillä. Ravintola Solsidanin aurinkoinen terassi palvelee niin lounaalla, illallisella tai erilaisissa juhlatilaisuuksissa.

Siirry Regatta SPAn -sivustolle tästä.