Regatta Spa on ainutlaatuinen merenrannalla sijaitseva kylpylä joka sijaitsee 100m kävelymatkan päässä hotelllta. Kylpylä yhdistää Hangon satamakaupungin tunnelman ja ylellisen kylpylän monipuoliset palvelut elämykseksi, jolle ei löydy vertailukohtaa. Regatta SPA ympärivuotisiin palveluihin kuuluu korkealaatuisia kauneus- ja hyvinvointipalveluita sekä kuntoutus-, liikunta- ja urheiluvalmennusta. 

Regatta SPAssa on täysimittainen 25-metrinen uima-allas (+27°C), terapia-allas (+32°C) sekä monipuolinen saunaosasto, jota voi myös varata yksityis- ja yrityskäyttöön. 

Regatta Spassa asiakkaiden kauneus- ja hyvinvointipalvelusta vastaa arvostettu Babor, joka on avannut kylpylään Suomen ensimmäisen BABOR Signature SPA -kauneushoitolan. Maailman johtaviin kauneudenhoitoalan asiantuntijoihin kuuluva saksalainen Babor on tullut tunnetuksi kauneudenhoitotuotteistaan ja itse operoimistaan ylellisistä kauneushoitoloista ja kylpylöistä. Regatta SPA on Baborin ensimmäinen oma toimipiste Suomessa.

Aukioloajat

Ma 16-21

Ti 7-19

Ke 10-19

To 7-19

Pe 10-20

La 11-20

Su 11-18

Siirry Regatta SPAn -sivustolle tästä.

Regatta SPA Café palvelee kylpylän aukioloaikojen puitteissa.

Kesän ajan Regatta SPA allasosasto on käytössä ainoastaan hotellivieraille ja osakkaille.

Ravintola Hanko Sushi Solsidan

Kesällä 2018 Hanko Sushi Solsidan palvelee Regatta SPAn yhteydessä rennolla otteella ja vahvalla ammattitaidolla niin hotellin ja SPAn asiakkaita kuin hankolaisia ja kaupungissa kesää viettäviä matkailijoitakin. Vuodesta 2009 Hankoa kotipaikkanaan pitänyt sushi-ravintola on tehnyt suomalaisista sushinsyöjäkansaa kaupunki kerrallaan,  nykyisin ravintoloita löytyy jo yli 20 Hangosta Ouluun. Hangon ravintolan kesälistalta löytyy niin tuttuja suosikkimakuja kuten viime kesänä suuren suosion saavuttanut kokin valinta ”omakase” annos, Hanko Sushi Solsidaniin tulee myös muutamia aivan uusiakin erikoisannoksia kuten esim. robata-grillissä valmistettavat aidot japanilaiset grillivartaat.

Tervetuloa juhlistamaan kanssamme niin arkea kuin kesän juhlapäiviäkin, myös isommalla seurueella!
 
Hanko Sushi palvelee myös Take Away tarpeita.

Ravintola on avoinna
Loppukausi (20.8.-30.9.)
pe 16-20, la 11-19, su 12-18
 
Kesäkausi (15.6.-19.8.)
ma-to 11-19, pe-la 11-21, su 11-20


Pöytätavaraukset: 046-920 2050 // [email protected]