Ravintola Brasserie Regatta Hanko 2019

Ravintolat

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi lasitetulle hotellin sisäpihalle. Brasserie Regatalla haluamme luoda klassisen ranskalaisen bistro-tunnelman, jonka ruoka valmistetaan lähialueen tuoreista raaka-aineista.

Brasserie luo upeat puitteet jopa 60 henkilön yksityistilaisuuksista aina kokoustilaisuuksiin ja häihin asti. Baarista löytyy monipuolinen valikoima viinejä, jotka tuodaan suoraan Välimeren viinitarhoilta. Illaksi suosittelemme pöytävarauksen tekemistä. 

Katso interaktiviininen 360 esittely tästä

Tervetuloa!

************************************************************

Ravintola palvelee ma-la klo. 17:30-22:00 ja su 17:30-21:00.

Take away-tilauksia voi tehdä etukäteen vastaanotosta numerosta +358 19 248 6491

- Aamiainen tarjoillaan Ravintola Brasseriessa (katutaso) arkisin auki klo 07:00-09:30, viikonloppuisin 07:30-10:30. 

- Lobby Bar on auki päivittäin klo 10.00-21.00.

************************************************************

Tiistaista 8.9. lähtien Solsidanin maukkaat sushit löytyy päivittäin Regatta SPA Hotellin Brasserie Regatasta lounasaikaan 11:30-14:00. Saatavilla myös Take Awaynä!

Solsidan sulkee samalla ovensa tältä kaudelta, ja haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme hienosta kesäkaudesta.

Nähdään sushin merkeissä Brasserie Regatassa!

Tilaukset: 040 674 27 27

************************************************************

 

ALKURUOKIA – FÖRRÄTTER - STARTERS

 

 

Paahdettua porkkanaa, hollandaise ja parmesaania

Rostade morötter, hollandaise och parmesan

Roasted carrots, hollandaise and parmesan

11,50

White wine: La Spinetta Vermentino 2019

12cl 12€ │ 16cl 18€ │  ⅟₁  64€

 

 

Hummerikeittoa ja valkosipuli-yrttipatonkia

Hummersoppa med ört-vitlöksbaguette

Lobster soup with herb-garlic baguette

13 / 22

Rose: La Spinetta Rose di Casanova 2019

12cl 12€ │ 16cl 18€ │ ⅟₁  64€

 

 

Savustettua peuraa, kantarellikeksiä, hapatettua punakaalia ja kuusenkerkkämajoneesia

Rökt hjort, kantarellkex, surkål och granmajonnäs

Smoked deer, chanterelle biscuits, sauerkraut and spruce mayonnaise

14,50

Red wine: La Solitude Cotes du Rhone Rouge 2017

12cl 9,20€ │ 16cl 13€ │ ⅟₁  58€

 

 

Burrataa ja tomaattia

Burrata och tomater

Burrata and tomatoes

14,50

White wine: Weingut Karl May Rielsing Classic 2019

12cl 9,50€ │ 16cl 14€ │ ⅟₁  55€

 

 

Kokonaiset katkaravut, aiolia, vihersalaattia ja paahdettua leipää

Hela räkor, aioli, sallad och bröd

Whole shrimps, aioli, salad and bread

14,50 / 24

White wine: Weinrieder Grüner Veltliner Klassik 2018

12cl 9€ │16cl 12,7€ │ ⅟₁  55€

 

 

 

PÄÄRUOKIA – HUVUDRÄTTER – MAIN COURSES

 

 

Riistawallenberg, perunapyree, puolukkahilloa, herneitä ja voisulaa

Viltwallenbergare, potatismos, lingonsylt, ärtor och smält smör

Gamewallenberg, mashed potatoes, lingonberry jam, peas and melted butter

26,50

Red wine: Domaine Du Mont Verrier Beaujolais Pierres Dorees 2018

12cl 9,20€ │ 16cl 13€ │ ⅟₁  59€

 

 

Paistettuja ahvenfileitä, grillattua munakoisoa ja beurre blanc kastiketta

Stekta abborrefiléer, grillad aubergine och beurre blanc sås

Fried perch fillets, grilled eggplant and beurre blanc sauce

28

White wine: Francois le Saint Silex Sancerre 2018

12cl 12€ │ 16cl 18€ │ ⅟₁  64€

 

 

Pasta Cacio e pepe

21

White wine: Weinrieder Grüner Veltliner Klassik 2018

12cl 9€ │16cl 12,7€ │ ⅟₁  55€

 

 

Entrecôte (FIN), ranskalaisia, salaattia ja bearnaisekastiketta

Entrecôte (FIN), pommes frites, sallad och bearnaisesås

Entrecôte (FIN), French fries, salad and bearnaise sauce

33

Red wine: La Solitude Cotes du Rhone Rouge 2017

12cl 9,20€ │ 16cl 13€ │ ⅟₁  58€

 

 

Burrata – Prociutto salaatti

Burrata – Prociutto sallad

Burrata – Prociutto salad

20

White wine: Weingut Karl May Rielsing Classic 2019

12cl 9,50€ │ 16cl 14€ │ ⅟₁  55€

 

 

Regatta burger –Härän jauhelihapihvi (alkuperä Suomi), rapeaksi paistettua pancettaa (alkuperä Italia), cheddar juustoa, savu majoneesia, marinoitua punasipulia,

Myrttisen suolakurkkua, tomaattia ja rucolaa

Regatta burger – Maletköttbiff av oxe (ursprung FIN), knaperstekt pancetta (ursprung ITA), cheddarost, rökt majonnäs, marinerad rödlök,

Myrttinen saltgurka, tomat och rucola

Regatta burger –Minced beef steak (origin FIN), crispy pancetta (origin ITA), cheddar cheese, smoke mayonnaise, marinated red onion,

Myrttinen cucumber pickles, tomato and rucola

 

ranskalaisilla tai bataattiranskalaisilla – med pommes frites eller sötpotatis frites

– with French fries or sweet potato fries

23

 

Portobello burger - Vuohenjuustoa, timjamimajoneesia, paistettua pinaattia,

marinoitua punasipulia, tomaattia ja rucolaa

Portobelloburgare - Getost, timjanmajonnäs, stekt spenat, marinerad rödlök,

tomat och rucola

Portobello burger - Goat cheese, thyme mayonnaise, fried spinach, marinated red onion, tomato and rucola

 

ranskalaisilla tai bataattiranskalaisilla – med pommes frites eller sötpotatis frites

– with French fries or sweet potato fries

                                                                                                 23

 

 

JÄLKIRUOKIA – EFTERRÄTTER – DESSERTS

 

 

Puolukkaposset ja kinuskikastiketta

Lingon posset och kinuskisås

Lingonberry posset with caramel sauce

12

 

Tarte tatin ja vaniljajäätelöpallo

Tarte tatin och vaniljglassboll

Tarte tatin and vanilla ice cream ball

10,50

 

Suklaakakkua ja vadelmasorbettia

Chokladkaka och hallonsorbet

Chocolate cake and raspberry sorbet

11

 

Regatan jäätelöannos, tuoreita marjoja, kermavaahtoa ja valinnainen kastike

Regattas glassportion med färska bär, vispgrädde och valfri sås

Regatta ice cream portion with fresh berries, whipped cream and optional sauce

9,50

 

 

Menu Hanko 49,00

 

Hummerikeittoa ja valkosipuli-yrttipatonkia

Hummersoppa med ört-vitlöksbaguette

Lobster soup with herb-garlic baguette

 

Riistawallenberg, perunapyree, puolukkahilloa, herneitä ja voisulaa

Viltwallenbergare, potatismos, lingonsylt, ärtor och smält smör

Gamewallenberg, mashed potatoes, lingonberry jam, peas and melted butter

 

Tarte tatin ja vaniljajäätelöpallo

Tarte tatin och vaniljglassboll

Tarte tatin and vanilla ice cream ball

 

Wine Pairing – 35,00

 

 

 

Menu Brasserie – 52,00

 

Savustettua peuraa, kantarellikeksiä, hapatettua punakaalia ja kuusenkerkkämajoneesia

Rökt hjort, kantarellkex, surkål och granmajonnäs

Smoked deer, chanterelle biscuits, sauerkraut and spruce mayonnaise

 

Paistettuja ahvenfileitä, grillattua tai paistettua munakoisoa, pari paksua siivua

Stekta abborrefiléer, grillad eller stekt aubergine

Fried perch fillets, grilled or fried eggplant

 

Puolukkaposset ja kinuskikastiketta

Lingon posset och kinuskisås

Lingonberry posset with caramel sauce

 

Wine Pairing – 35,00

  Varaa pöytä

Aukioloajat

   

Aamiainen

Ma - Pe

La - Su

 

07:00-09:30

07:30-10:30

Lobby Bar

Ma - La

Su

 

10:00-22:00

10:00-21:00

Ravintola

Ma - La


Su

 


17:30-23:00

 

17:30-21:00

 

Solsidan ( Brasserie Regatta )

Pe-La                11:30 - 14:00

Su                      11:30 - 14:00


Keittiö sulkeutuu tuntia ennen sulkemisaikaa.

Ravintolat

Brasserie Regatta

Torikatu 2, 10900 Hanko
+358 19 248 6491
[email protected]

 

Solsidan

Merikatu 2, 10900 Hanko
+358 40 674 2727
[email protected]

 

Tilaa uutiskirjeemme


You are now subscribed