Ikimuistoinen kokous meren äärellä

Regatta SPA Hotellissa järjestetään rentouttavia kokoustapahtumia meren äärellä. Kauniit kokous- ja juhlatilat Hangon kaupungin rannalla tarjoavat täydelliset puitteet kokouksille, koulutuksille, virkistyspäiville sekä kick-off-juhlille – yksityistilaisuuksia unohtamatta.

Kokoukset ja juhlat

Kokoustilat

Suomen aurinkoisin kaupunki Hanko tarjoaa erinomaisen ympäristön erikoistilaisuuksille ja kokouksille. Hengitä puhdasta ilmaa ja anna luonnon virvoittaa itsesi. Haluamme tehdä tilaisuuden järjestämisen sinulle mahdollisimman helpoksi, siksi meillä on tarjolla valmiita kokouspaketteja ja tarvittavat tilat tapahtumiinne. Kaikkiin kokouspaketteihin sisältyy Kokoustila Perustekniikka: fläppitaulu, dataprojektori, valkokangas, TV ja Wi-fi Valinnaiset tarjoilut: aamupala, kokouslounas, iltapäiväkahvi, sekä lisätarjoilut   KESKISUURET KOKOUSTAPAHTUMATRegatta SPA Seaside Seaside kokoustilan rauhallisessa, valoisassa ja modernissa ilmapiirissä on mukava kokoustaa ja tiimiytyä. Tila toimi mainiosti myös lähellä sijaitsevan SPA Loungen rinnakkaistilana. Tilan vieressä on kaksi tilaussaunaa, jotka voi varata päivän kokouksen jälkeen, maittavien ruokien kera.   Max henkilöä: 40 Pinta-ala (m²): 50 Kerros: 0 Tekniikka: dataprojektori, Wi-fi Käynti 1. kerroksen kautta portaita pitkin Lähimmät wc-tilat 0. kerroksessa Henkilömäärä Luokkamuoto: 40 U-muoto: 25 Pöytäryhmät: 40 (5-8 hlö/pöytäryhmä) Tuolirivit: 40   Hotel Regatta Merisali Skandinaavisen vaalea, valoisa ja moderni kokoushuone tarjoaa sinulle miellyttävät puitteet workshopeille, valmennuksille ja kokouksille. Tilasta avautuu kaunis näkymä sekä puistoon että merelle.Tapahtumasi taukotarjoilut onnistuvat mainiosti samassa tilassa tai Brasserie ravintolassamme.  Max henkilöä: 60 Pinta-ala (m²): 80 Kerros: 2 Tekniikka: dataprojektori, Wi-fi,fläppitaulu Valaistus: himmennettävä yleisvalaistus Henkilömäärä Luokkamuoto: 40 U-muoto: 25 Pöytäryhmät: 30 (5-6 hlö/pöytäryhmä) Diplomaatti: 24 Tuolirivit: 60 PIENET KOKOUKSET JA ILLANISTUJAISET Regatta SPA Lounge SPA Loungessa järjestät vaivattomasti pienimuotoiset kokoukset ja tiimipalaverit, illanistujaisia unohtamatta. Tila on ilmeeltään raikas ja merelle avautuva ikkunaseinä luo tilaan avaruutta. Tilan vieressä on kaksi tilaussaunaa, jotka voi varata päivän kokouksen jälkeen, maittavien ruokien kera. Spa Lounge toimii mainiosti myös lähellä sijaitsevan Regatta SPA Seaside kokoustilan rinnakkaistilana. Max henkilöä: 20 Pinta-ala (m²): 44 Tekniikka: TV tai dataprojektori, Wi-fi Valaistus: himmennettävä yleisvalaistus Lähimmät wc-tilat 0. kerroksessa Henkilömäärä: Luokkamuoto: 20 U-muoto: 16 Pöytäryhmät: 16 (6 hlö/pöytäryhmä) Diplomaatti: 16   Kauttamme onnistuu myös isommat kokoukset ja konferenssit jopa 200 henkilölle.  Pyydä tarjous sähköpostitse [email protected]

  • Kokoustapahtumat
  • Ravintola

Kylpylä Hangossa.

Kokoustapahtumat

Hangosta on tullut haluttu paikka kokouksille ja yritystapahtumille Regatta SPA Hotel tarjoaa vaativimpiinkin tilaisuuksiin toimivat kokousratkaisut merellisessä ympäristössä Hangon sydämessä. Tarjoamme asiantuntevan palvelumme lisäksi räätälöityjä kokouspaketteja aktiviteetteineen. Uusi Regatta Spa tarjoaa monipuoliset kylpyläpalvelut pitkien kokouspäivien päätteeksi. Valittavanasi on useita vaihtoehtoisia kokoustiloja. Kokoustapahtumia voi vaivattomasti varata varausjärjestelmämme kautta tai keskustelemalla myyntimme kanssa osoitteessa [email protected] kruunaavat pehmeät löylyt Pääset rentoutumaan uudessa merikylpylässä ja voit hemmotella itseäsi ylellisissä BABOR- kauneushoidoissa. Jos haluat nauttia aktiivisesta päivästä, tutustu joko ammattiurheilun saloihin tai rentoudu joogatunnilla.  Kokoustajat voivat varata myös tilaussaunoja, ja saunomisen yhteydessä voidaan nauttia rennosti maukasta illallista, josta olemme saaneet runsaasti hyvää palautetta.  Onnistuneen päivän päätteeksi suurempikin ryhmä majoittuu mukavasti SPAn vieressä olevassa Hotel Regatassa. Kerromme mielellämme lisää ja autamme sinua toteuttamaan ikimuistoisen tapahtuman.

  • Ravintola
  • SPA
  • Kokoustapahtumat

Aktiviteetit Hangossa

Aktiviteetit

Leppoisiin lomapäiviin tai tiimin aktivointiin Hanko tarjoaa lukuisia kauniita kävelyreittejä vanhankaupungin sydämessä ja meren rannalla.  Lapsiperheille, aktiivisille lomailijoille tai yritysten tapahtumiin Hangossa pääsee nauttimaan ulkoliikuntalajeista, upeasta luonnosta ja saaristomaisemista. Kaipaatpa sitten omaa aikaa, rauhaa ja täydellistä rentoutumista tai haasteellista hien pintaan tuovaa treeniä – Regatta Hotel & SPA tarjoaa hyvät ja monipuoliset mahdollisuudet liikkua ympäri vuoden. Kesäkaudella tarjoamme kaikille vierailemme:  Joogatunnit rannalla ja kylpylässä Uintiopetusta kylpylässä Urheiluvalmennus Uimaranta SUP-laudat rannassa Lenkki- ja luontopolut Pyöräily (pyörien vuokraus hotellin vastaanotosta) Golf Talvikaudella: Hiihtoa Luistelua luonnonjäällä (luistimien vuokraus hotellin vastaanotosta) Uimaopetusta Joogatunnit kylpylässä Kysy lisää! 

  • Kokoustapahtumat
  • SPA
  • Ravintola

Tilaa uutiskirjeemme


You are now subscribed