Etusivu

Hotel Regatta

Hotel Regatta on nykyaikainen kylpylähotelli Hangon paraatipaikalla. 

Hotel Regatta

Regatta SPA

Tervetuloa

Uusitussa Hotel Regatassa pääset nauttimaan virkistävästä vierailusta, Brasserie ja Solsidan ravintoloiden herkullisista ja raikkaista ruuista sekä Regatta SPAn hyvinvointielämyksistä. Hotel Regatassa on 48 uniikkia hotellihuonetta kaikilla mukavuuksilla.

 

Paketit

Kylpyläpaketti

Kylpyläpaketti

Uusi Hangon Regatta SPA palauttaa kylpyläkulttuurin Hankoon ympärivuotiseksi nautinnoksi kaupungin asukkaille ja vieraille ympäri maailman.

 • Regatta SPA sisäänpääsylippu
Lue lisää
Lempeästi liikkuen

Lempeästi liikkuen

Tervetuloa Hankoon nauttimaan kesästä lempeästi liikuen. Sopii kaikenikäisille.

 • Regatta SPA sisäänpääsylippu
 • Käsi-tai jalkahoito 20 min
 • Joogatunti 8.45-9.45
Lue lisää
Hääyö-paketti

Hääyö-paketti

Viettäkää unohtumaton hääyö Hotel Regatassa. Yksi elämäsi tärkeimmistä päivistä ansaitsee täydellisen miljöön.

 • Regatta SPA sisäänpääsylippu
 • Pullo shampanjaa
 • Aamiainen sänkyyn
Lue lisää
SPA + Hieronta

SPA + Hieronta

Tervetuloa hemmottelemaan itseäsi henkeäsalpaavan merimaiseman ääreen.

 • Regatta SPA sisäänpääsylippu
 • Klassinen hieronta 30 min
Lue lisää

Our Instagram

Raikas aamupala aloittaa päivän energisesti! #hankoaamupala #hanko @repost:heidionthegoRegatta Triathlon saatiin onnistuneesti päätökseen! Joukko kisailijoita valtasivat Hangon tiet ja rannat kisatessaan Regatta Triathlonin mestaruudesta. Hotel Regatan oma joukkue kisaili palkintosijoille! Ensi vuonna uudestaan! @finntriathlon #regattatriathlon #hotelregattaUrheilun huumaa! 
Hanko täyttyy tänään huippu-urheilijoista, kun ensi vuonna järjestettävä Regatta Triathlon tekee tänään Hangossa pilottikisan kl 16:00! Kilpailussa testataan rataa, joka sisältää uintia Regatan rannassa, pyöräilyä Täktomin suuntaan ja juoksuosuus Neljän Tuulen Tuvalle ja takaisin.! Kaikki ovat tervetulleita seuraamaan kisaa, jonka lähtö tapahtuu Regatan Rannasta kl 16:00. Tervetuloa! 
#regattaspahanko #regattatriathlon #finntriathlon #hanko @finntriathlonSyksy haltuun Suomen Rivieralla? TODELLAKIN! Toimii kick-offeihin,kokouksiin,virkistyspäiviin, edustustilaisuuksiin ja vaikka mihin. Myös SPA-hoitoja ja muuta ihanaa😍 Repost:@venuuofficialHotel Regatta goes Hanko Pride! Kylmät drinkit ja tunnelma kohdallaan! TERVETULOA! 🍹#hankopride2017 #hankoNam! Rapukausi on käynnissä, varaa pöytäsi heti 🦐 #hanko #kräftskiva #hangö #hotelregattahankoOih tuo kaunis elokuu! #hotelregattahanko #visitfinland #hanko #suomi100Good Morning Hanko! Nämä hymyilevät leidit ovat teitä vastassa joka päivä ravintola Brasseriessa. Rattana, Georgina ja Theresa toivottavat kaikki tervetulleiksi nauttimaan maukasta ja runsasta aamiaista! Sunnuntaisin tarjoilemme myös supersuosittuja Rattanan pannukakkuja. Tervetuloa!

Tilaa uutiskirjeemme


You are now subscribed