Koti

Historia kohtaa nykyajan mukavuudet. Viihtyisä majapaikka.

Lashan R – matkabloggaaja
Hotel Regatta Hanko Hangö

Hotel Regatta

Hotel Regatta on nykyaikainen boutique-hotelli Hangon paraatipaikalla. Kuuluisan arkkitehdin Lars Sonckin vuonna 1898 suunnittelema jugendrakennus entisöitiin täysin vuonna 2013. Tänään hotelli palvelee asiakkaitaan kodikkaissa tiloissa erinomaisella paikalla.

Hanko and Hotelli Regatta
Hanko Hangö Regatta Lars Sonck Suite Luxury

Huoneet

Sonckin tyyliä mukaillen sisustettuja huoneita on yhteensä 49, joista 21 standard-tasoa, 26 superior-tasoa ja kaksi huoneistoa, kaikki vain kivenheiton päässä merenrannalta ja Hangon keskustasta. Hotel Regatta on kuin toinen koti, olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka.

Näytä kaikki huoneet
Hotel Regatta Hanko Hangö Corporate Conference

Yritysasiakkaat

Meillä käy paljon vaativia yritysasiakkaita, jotka haluavat järjestää erilaisia tilaisuuksia ympäristössä, joka inspiroi luovuuteen ja tehokkuuteen ja jossa on tarjolla monenlaista toimintaa ympäri vuoden. Hotel Regatta tarjoaa rauhaa ja kodin mukavuuksia erilaisten teemapakettien muodossa.

Kokoustarjonta
Hotel Regatta Hanko Hangö Courtyard outside Sunny Flowers

Juhlat ja tilaisuudet

Suunnittelemme kanssasi kaiken viimeistä yksityiskohtaa myöten intiimeistä illanistujaisista sadan hengen juhliin. Hangossa riittää monenlaista tekemistä, ja voimme järjestää puolestasi juuri sellaista ohjelmaa kuin haluat.

Tekemistä Hangosa
Hanko Hangö Water Tower Church  Regatta

Yhteystiedot

Odotamme yhteydenottoasi. Hotelli on avoinna päivittäin klo 8–22.

Ota yhteyttä

Seuraa meitä instagramissa

Seuraa meitä Facebookissa